• HORARI
 • De Dilluns a Divendres
  Matins:9:00 a 13:30h
  Tardes:15:00 a 19:00h

 • Ctra C-1412 Barcelona-Andorra, 25753 Sanaüja (Lleida)
  T: 973476033

 • HORARI
 • De Dilluns a Divendres
  Matins:9:00 a 13:30h
  Tardes:15:00 a 19:00h

 • Ctra C-1412 Barcelona-Andorra, 25753 Sanaüja (Lleida, Espanya)
  T: 973476033

INICI

LÍQUID DE FRENS, D'EMBRAGATGE I ANTICONGELANT

Líquid de fre

El líquid de fre és un fluid hidràulic compost a base d'alcohols o glicerines.

Aquest líquid té una alta temperatura d'ebullició, fet que el converteix en el líquid hidràulic idoni per a aquest circuit, a causa de les altes temperatures que s'hi assoleixen, concretament a l'entorn de les proximitats dels cilindres de fre.

Quan fem servir aquest líquid, hem de tenir cura de no tocar-lo i evitar vessaments, ja que produeix un efecte decapant sobre la pintura de la carrosseria.

El nivell en el dipòsit del líquid de fre ha d'estar comprès entre el mínim i el màxim.

El líquid de fre és...


GARANTIA OFICIAL
REALITZEM EL MANTENIMENT OFICIAL DEL VOSTRE VEHICLE, US SEGELLEM EL LLIBRE DE REVISIONS I US ASSEGUREM EL MANTENIMENT DE LA GARANTIA OFICIAL.

El nou reglament 461/2010 de la Comissió Europea (en vigor des del 23 de maig del 2010) garanteix l'elecció lliure del taller pel que fa al manteniment del vostre vehicle, incloent el període de garantia oficial.

Aquest reglament garanteix la lliure competència i atorga a l'usuari el dret a triar lliurement el taller, sense veure's obligat a portar el seu vehicle a un concessionari oficial, si és el mateix usuari qui paga.

No es perd la garantia per fer...


EL TALLER

Som professionals amb molts anys d'experiència en el sector i sistemàticament formats en les tecnologies més modernes, la qual cosa ens permet garantir la resolució de qualsevol intervenció en el vostre vehicle de la manera més professional.


A les nostres instal·lacions podem realitzar qualsevol reparació, des de la més simple i ràpida fins a la més complexa. Des d'intervencions en la mecànica del vostre vehicle, fins a electricitat, electrònica, transmissió, etc.

Treballem amb totes les marques del mercat tant en turismes com en vehicles comercials, gasolina o dièsel.

Tots els nostres...